Трайно обезкосмяване


          През последните години с развиването на технологиите се появиха иновативни начини за трайно обезкосмяване, които с течение на времето ще заменят всички познати до сега. Фото и лазерната епилация са най-модерните методи за обезкосмяване.

          Фотоепилацията притежава високо интензивна пулсираща светлина и е иновационен и безболезнен метод, който превъзхожда всички процедури за премахване на нежеланото окосмяване, познати от преди. Меланина поглъша светлинната енергия ( пигментът, който оцветява космите и кожата ), която от своя страна се трансформира в топлинна, така се разрушава космения фоликул. При хубавите фотоепилатори, за да не се уврежда околната кожа се използва механизъм за охлаждане.

          При фотоепилацията обезкосмяването е дълготрайно, а най-голям ефект има при светлите кожи и тъмните косми. Другия модерен метод е лазерната епилация. Това е един от най-ефективните и разпостранени начини за премахване на окосмяването. Също така това е съвременна технология, при която процедурата е безболезнена.

          Лазерната епилация е дълготрайна и ни спестява повторни и краткотрайни процедури като обикновено епилиране, депилиране или бръснене. Епилацията с лазер осигурява едно постоянно обезкосмяване в рамките на 6 , 7 третирания в зависимост от типа кожа.

          За повечето жени всички стари и неефективни методи за обезкосмяване са останали в миналото. Фотоепилацията и лазерната епилация са ефективни начини, чрез които можете да се сдобиете с гладка кожа за дълго и да спестите доста време и пари за постоянно обезкосмяване.

Повече информация за домашна фотоепилация.
Повече информация за домашна лазеренa епилация.Трайно обезкосмяване Трайно обезкосмяване Трайно обезкосмяване