съвети
начало | съвети

Сенки под очите


          Тъмните кръгове под очите могат да придадат и на най-красивото лице изстрадал вид. Дълбоките сенки се дължат на бурни нощи, недоспиване, цигари и алкохол.

           За това често ни се налага да прикриваме сенките с гримове, или ако имаме важно събитие да се доверим на прфесионален гримьор. Това е най-лесния начин.


прочети още »
Сенки под очите

Съвети за грим


          Важно е да изглеждате добре с грима си, но за да постигнете това, трябва да знаете някои основни правила, които при пазаруване могат да ви дадат допълнителна помощ. Тези съвети ще ви помогнат както да направите най-добрия избор за грим, така и да си спестите излишни разходи...


прочети още »
Съвети за грим

Kak да определите типа на своята кожа?


1. Кожата ви е суха ако:
   

  •     имате нормални пори
  •     при излагане на слънце изгаря и трудно хваща тен
  •     преди да я овлажните, кожата ви е суха и опъната....

прочети още »
Kak да определите типа на своята кожа?

Шоколадът предпазва от бръчки


         Екип от учени, провеждащи изследвания за частната дерматологична клиника European Dermatology, Великобритания, установили, че ежедневната консумация на черен шоколад предпазва кожата от фотостареене.

         Изследването показва, че само няколко парченца шоколад на ден помагат да се предотврати появата на бръчки, причинени от UV лъчите, а също така предпазват от рак на кожата.


прочети още »
Шоколадът предпазва от бръчки

Здрава кожа


         С настъпването на есента кожата се нуждае от допълнително подхранване и защита, тъй като си проличават всички дефекти по нея - следи от ухапвания от насекоми, драскотини, слънчеви изгаряния и др. Вие трябва да се погрижите за нейното възстановяване като изпълнявате следните съвети:...


прочети още »
Здрава кожа