Съвети за грим


          Важно е да изглеждате добре с грима си, но за да постигнете това, трябва да знаете някои основни правила, които при пазаруване могат да ви дадат допълнителна помощ. Тези съвети ще ви помогнат както да направите най-добрия избор за грим, така и да си спестите излишни разходи.

1. Отидете във вашия любим магазин, от който си купувате козметика и се консултирайте със специалист, който да ви насочи към подходящите за вас продукти, за да направите правилния избор. Най-добре е да потърсите съветите на професионален гримьор .

2. Попитайте вашият гримьор, кои са подходящите за вас цветове, след което си купете подходящия за вас грим. Така всяко нещо, което купите ще ви подхожда и няма да бъде захвърлено от вас в някой ъгъл.

3. Най-важното е да знаете каква основа да сложите и как да комбинирате червилото със сенките върху очите.

4.Винаги тествайте продукта преди да го купите, като например си искайте тестер , за да видите как ще се отрази съответния продукт на вашата кожа и в тон с нея.

5. Има толкова много козметични продукти на разположение в повечето магазини, че на вас остава само изборa. В повечето големи магазини за козметика имате и възможността да се посъветвате с гримьор.

6. Ако кожата ви е чувствителна можете да прибегнете до хипоалергенна козметика и био козметика, които гримьорите също използват.Съвети за грим Съвети за грим Съвети за грим