Сватбени рокли 2010


          За булките тази година могат да бъдат предложени няколко варианта за рокли. Можете да имате булчинска рокля стил на базата на почти всяка ера и все още този стил да бъде изключително модерен. Водещите дизайнери препоръчват горещо някои от следните модели....


             1. Секси слим силуети, които ще превърнат вашата стройна фигура в изящно изкуство за погледите. А именно дълга права рокля с красиви и извити акценти по нея.


             2. За тези, които обичат дивото има още страхотни ролки в стил „отнесени от вихъра”. Това е варианта за дамите, които искат да прикрият бедрата си и, които искат да се почувстват така сякаш излизат от вълшебна приказка.


             3. Стилът на 50-те години е този, който повечето булки избират. Тук можете да експериментирате с няколко модела рокли от набрана до вълниста. Също този стил предразполага и към по-различен грим. Изборът е само ваш.


             4. Сватбени рокли стил русалка също се влияят от 50-те години. Те са прилепени към тялото до коленете, а след това рязко разтворени. Това е една от най-изящните рокли на всички времена.


             5. И последния стил сватбени рокли, това е „гръцка богиня”, както казват дизайнерите. Тази колекция е с висока талия с плавни материали, които карат роклята да изглежда като планина. Изключително е изразен воала, който пада от зад. Ако сте слаба с малки гърди, това е роклята, с която ще изглеждате зашеметяващо.


            За идеален сватбен ден се изисква красива булчинска рокля, подходяща прическа и идеален сватбен грим, за да бъде незабравим този ден.Сватбени рокли 2010 Сватбени рокли 2010 Сватбени рокли 2010