Модни аксесоари


           Модните аксесоари са онези малки големи неща, които могат със замах да преобразят не само най-скучната вещ в гардероба ви, но и цялото ви настроение през деня.


         Сънчевите очила, наред с популярните вече няколко сезона авиаторски модели, черните рамки и овалните форми в стил 60-те години този сезон не по-малко актуални са очилата с квадратна или ясно геометрична форма. В случай, че бързате и нямате време за грим, или пък просто искате кожата на лицето да почива, този тип очила са подходящият заместител.
          Коланът също е част от нашето ежедневно облекло. Пристегнатата с колан талия е най-лесния начин да пресъздадете строен женски силует. А тежките и по-груби на вид колани ще придадат още по-голям ефект на драпираните рокли в ефирни пастелни или телесни цветове.


          Колието пък е онова ,в което може да се комбинират различни по големина и дължина верижки, нанизани от мъниста, кристални висулки и какво ли още не. Колкото повече микс от материали има, толкова по-добре.Модни аксесоари Модни аксесоари Модни аксесоари