Мигли в шишенце! Какво е това?..


Мигли в шишенце са много фини копринени власинки, които имитират естествения косъм. Накратко безвреден метод за удължаване на миглите.

Консистенцията в шишенцето е суха, за това трябва да се използва редом със спирала за очи. Добре е комбинацията да бъде на една марка, за максимален ефект.

Начин на използване:

  1. Започнете с разресване на миглите преди процедурата с помощта на подходяща четка-гребен за мигли.
  2. Нанесете база за мигли, за да стоят разделени.
  3. Приложете слой спирала
  4. Докато още не е засъхнала спиралата сложете ред власинки, без да наплъстявате, по метода на слагане на спирала.
  5. Трета и четвърта стъпка могат да бъдат повторени няколко пъти, докато не ви удовлетвори ефектът. Добре е след всяко повтаряне да започвате от средата на миглите нагоре. Така миглите ще изглеждат максимално естествено.

Съвет: Винаги първата и последната стъпка е нанасяне на спирала, за да може да запечата добре власинките. Няма опасност да падат по лицето, ако продуктите са качествени.


След като завършите всички стъпки, накрая получавате дълги и гъсти мигли, без да ползвате лепила и други дразнещи очите средства.

Ефектът от този метод е до измиване. Отстраняват се лесно с подходящи измивни средства. Може да се прилагат всеки ден.

За подхранване и растеж на миглите можете да използвате балсам за мигли, всяка вечер преди лягане.

 

Ние от Студио грим препоръчваме продуктите на Wimpernwelle. Статията е изготвена от Симона НедеваМигли в шишенце! Какво е това?.. Мигли в шишенце! Какво е това?.. Мигли в шишенце! Какво е това?..