Красив aбитуриентски грим


          За абитуриентския си ден всички абитуриенти се доверяват на професионални гримьори, фризьори и дизайнери. Подобно на сватбения грим, абитуриентския също следва да бъде съобразен с прическата и роклята.

          Няма спор, че този ден е особено вълнуващ за всички ученици. Възможно е да се появят и сълзи, за това освен красив, всеки абитуриентски грим трябва да бъде и траен. Професионалните гримьори знаят как да постигнат това.

          Важно е да се знае, че не винаги гримът е задължаващ към тоалета, тоест ако имате синя рокля грима ви да е в синьо, или пък розова рокля и розов грим. Понякога това съчетание изглежда малко скучно, за това в повечето случаи цвета от роклята може да преобладава като малък акцент в цялостния макиаж.

           Седмица преди голямото събитие си направете почистване на лицето, за да има време кожата ви да се възстанови и успокои. Преди да пристъпите към гримирането и осовено ако кожата ви е суха и се лющи, е добре да нанасяте няколко дена преди това хидратиращ крем, който няма да я омазнява и същевременно ще я направи по-гладка.Красив aбитуриентски грим Красив aбитуриентски грим Красив aбитуриентски грим