Есен- зима грим тенденции


Готови ли сте да обновите своята палитра грим за сезона? Някои от най-добрите есенно зимни 2012 Модни тенденции гримьори черпят от ретро модата и рок мания за последните сезони. От наелектризиращи устните до класическо котешко око. Има няколко начина за актуализиране на вашия външен вид и да опитате нещо ново.

Тук са само четири от най-горещите тенденции грим за сезон есен-зима 2012.

Рок стил

Рок феновете да се подготвят за сенки със супер тъмно червени  цветове, които ще бъдат сред най-важните тенденции за грим и красота през 2012 г. Можете да играете с всякакви тъмни нюанси, за които важи визия "трудна любов". Смесете тези тъмни палитри сенки за очи с гел за наситен и плътен цвят. Като завършек пробвайте да нанесете отблясъци за изцяло драматичен поглед. 

Акцент върху устните

Тук главната позиция заемат устните, а не очите.  Те трябва да изпъкват с вампи червено червило, или цветове вдъхновени от неонови нюанси този сезон. Някои от най-горещите нюанси за 2012 г. , харесвани от много световни гримьори, включват алено червено, мандарина, и всякакви гланцирани черешови нюанси.

Опушени очи 

Опушеният поглед на очите се завръща за още един сезон, но можеш да се измъкнеш с добавянето на няколко цветни нюанси към сместа. Вместо да използвате само сиво и сребърно, за да създаде този страстен ефект, използвайте метални нюанси по целия клепач в комбинация с тънка очна линия.


Котешки очи

Ето и  един от най-добрите грим тенденции за сезона. Ще ви трябва много остър молив или очна линия за създаване на ефекта котешко око. Нанесете черна линия плътно над клепачите и в края на окото вдигнете линията на пет милиметра на горе, накрая нанесете черен цвят по клепача до ръба на очната линия. Това е чудесен деня външен вид, който може да се свърже с метални и перлени сенки за очи.   

Всеки може да избере своята визия и да бъде актуален с модните тенденции на грима есен- зима 2012 дори и без помощта на гримьори.


Статията е изготвена от Симона НедеваЕсен- зима грим тенденции Есен- зима грим тенденции Есен- зима грим тенденции