Ежедневна мода


          Важно е да избираме с вкус облеклото си, дори и само заради факта, че повечето хора смятат, че дрехите правят човека, или жената, както в нашия случай, и то си е така. За да изглеждаме добре трябва не само да си направим хубав грим, но и да подберем правилните дрехи.

           В ежедневието си не бива да се обличаме като модели на подиума, това е голяма грешка, трябва по-скоро да постъпим по по-интелигентен начин, като например да преценим дрехата според фигурата си. Достатъчно е да имате чист, приличен и представителен вид. По долу ще прочетете някои грешки в ежедневното облекло, които трябва да избягвате, ако искате да изглеждате добре с дрехите си.

1.Носенето на прозрачни дрехи не е добре. Колкото по- малко се вижда кожата на тялото ви, толко по-добре. Малко скромност няма да навреди. Освен това носенето на прозрачни дрехи вече не е модерно.

2.Не е зле да прикривате долната част на корема. Дори и най-слабите жени могат да погрозят фигурата си, ако носят панталон или поли, които са твърде пристегнати в талията им. По този начин бихте изглеждали сякаш носите пояс на корема си, който пристяга корема и го прави по-пълен, което е доста грозна гледка. Как може да се диша, когато панталон или пола е доста стегнат, все пак? Уверете се, че дрехата която носите не е прекалено стегната в талията ви.

3.Не е добре да комбинирате много тесен панталон с обувки с тънък ток. По този начин се очертава цялостната структура и извивка на крака и би проличал всеки дефект от него. За това по-лесно и красиво е да съчетаете клин с широк ботуш и не прилепнали дънки с тънък ток, например. :)

            С настъпването на есенният сезон и зимата, когато става студено, придържайки се към ежедневна мода, на лице са топлите пуловери с широки ръкави и тесни в зоната на дланта. Ако ще носите яке или палто от горе, се уверете, че може да поеме ръкавите на подобно поло, тоест да не е тясно в ръцете.

            Модерните цветове към които трябва да се насочим в нашето ежедневие, тази година 2010-2011 са зеленикавите, бежовите, тъмно сини и сиви цветове основно. Това важи за облеклото.

            Колкото до така наречения модерен грим и палитрите, можем да заложим на лилавото, черното, естествените цветове- кафяво, бежово. Гримьор и препоръчват също зелената гама сенки както и златистите нюанси в грима.

Все пак, добре е да знаете кои са вашите цветове както в облеклото така и в грима.
Успех!Ежедневна мода Ежедневна мода Ежедневна мода