Домашна фотоепилация


За всяка жена обезкосмяването е неприятна процедура всеки месец, а и често всяка седмица, но с напредването на технологиите вече има възможност този проблем да се реши трайно. Фотоепилацията е добре познат начин за трайно обезкосмяване. Тази процедура е клинично доказана по целия свят вече повече от 15 години като ефикасен и безопасен метод на дълготрайна епилация. Тя се базира на светлинна енергия, която се използва за спиране растежа на космите. Тази светлина се превръща в топлинна енергия и се поглъща от пигмента на косъма.           

          Тази нова технология е безболезнена и много бърза процедура, с която може да се третира почти цялата част на тялото. Също така липсата на странични ефекти от този тип трайно обезкосмяване правят тази система уникална за хората.         

           Единствения недостатък на тази процедура (фотоепилация) беше, че се извършваше само в салони, струваше скъпо и малко хора можеха да си я позволят. От години насам вече има решение на този недостатък, а именно възможността да си закупите домашен фотоепилатор и да го ползвате дълго време и да спестите много пари по салоните. Домашната фотоепилация е добро решение за трайно и вече евтино обезкосмяване.          

           Един от най-добрите уреди за домашна фотоепилация е Silk'n. Базиран е на HPL технология, която притежава специален акустичен ефект за по-добри резултати. Притежава охлаждащ механизъм, чрез който няма да усетите парене или дискомфорт. Silk'n  има пет нива на действие като след всяка процедура нивото се увеличава. Резултатът от процедурите може да се забележи още от втория път, след 7-8 процедури се получава и траен ефект, в зависимост от типа на кожата.

Фотоепилатора Silk'n обхваща площ от 4кв.см на лампата, която притежава 120 000 импулса, а отделно има по-малка лампа за зоните на лицето. Клинично тестван е и освен всично има вграден сензор, с който може да се опрееля степента на цвета на кожата. Има защитна функция  за очите от светлината. Няма батерии и работи на ток.

           Домашен фотоепилатор Silk'n струва 619 лв.(  с две лампи ).
Можете да го закупите и видите как работи фотоепилатора в Студио грим.
По долу можете да видите  клипче на Silk'n.

Клип 2 Натиснете тукДомашна фотоепилация Домашна фотоепилация Домашна фотоепилация